NavMenu

Sutra otvaranje Marlboro Classics ekskluzivnog shopa u Sarajevu

Izvor: eKapija Srijeda, 07.05.2008. 14:47
Komentari
Podeli

Nakon serije otvaranja shopova na više od 40 tržišta širom svijeta Marlboro Classics dolazi na tržište Bosne & Hercegovine sa prvim ekskluzivnim shopom u Sarajevu.

Paolo Vazzoler, direktor Marlboro Classics divizije za Valentino Fashion Group S.p.A. ističe: "Otvaranje ove prodavnice je izuzetno važan korak za nas pošto je to jedan od prvih šopova u regionu jugoistočne Evrope i polazna tačka za razvoj lokalni razvoj brenda u susjednim državama. Da bi postigli ovaj cilj mi računamo sa iskustvom i ugledom našeg partnera - Windlife International S.R.L. - Trst – Italija, koji već rukovodi distribucijom ostalih internacionalno poznatih brandova odjeće za slobodno vrijeme u ovom regionu".

Lociran u samom srcu Sarajeva u ulici Maršala Tita, ovaj shop se prostire na dvije etaže i na površini od preko 150 m2, sa kompletnom ponudom muške i ženske kolekcije garderobe, te širokim izborom kožne galanterije i obuće koja prati ovu modnu liniju.

Marlboro Classics je u svoje shopove ugradio svoje originalne vrijednosti koristeći materijale koji odišu dobrim nabojem, što se osjeća pri samom ulazu u svaki shop.

Miris kože, toplota drveta i snaga željeza su elementi koji reflektuju prirodne elemente usko vezane za historiju američkog zapada koji svjedoče o bogatstvu brenda, adaptirani u arhitekturu prostora i kulturu zemlje.

Danas prisutan u vodećim gradovima širom svijeta, ovaj brend je distribuiran u 190 ekskluzivnih prodavnica, 380 shopova u okviru drugih shopova i u više od 1800 outleta, navodi se u saopćenju.

U skladu sa politikom širenja, između ostalih ekskluzivnih Marlboro Classics radnji, ove godine otvaramo i veoma važne prodavnice u Šangaju i Londonu.

Otvaranje Marlboro Classics shopa je u 20:00 sati u ulici Maršala Tita 33, dok će se press održati sat ranije tj. u 19:00 sati.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.