NavMenu

Održana promocija nove Škoda Fabie Combi

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 05.05.2008. 15:27
Komentari
Podeli

Nova Škoda Fabia Combi stigla je na tržište Bosne i Hercegovine i građani su imali priliku da je testiraju po prvi put tokom promocije koja se održala 26., 27. i 28. aprila 2008. godine kod 19 Škoda trgovaca na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine. Promocija je popraćena prigodnim programom, a na raspolaganju je bilo ukupno 45 vozila koja su bila raspoređena između trgovaca.

Tokom ova tri dana građani su izrazili veliku zainteresovanost da isprobaju novu Škoda Fabia Combi tako da je svako vozilo prosječno testiralo oko 25 vozača dnevno te su ukupno prešli 10.000 km.

Za razliku od svog prethodnika, ovaj model nudi veću udobnost, prtljažni prostor i moderniji dizajn. Ipak, i ovaj model prati društvenu i ekološku osvještenost sa kojom Škoda pristupa proizvodnji novih automobila.

Interes za novim modelom Fabia Combi je ogroman, te se očekuje da će tokom ove godine zauzeti značajno mjesto u prodaji automobila na tržištu, što se potvrđuje već unaprijed rasprodatim vozilima, navodi se u saopćenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.