NavMenu

Sharp printeri i kopir uređaji na tržištu BiH - IMTEC Solutions potpisao ugovor sa japanskom kompanijom

Izvor: eKapija Četvrtak, 02.03.2017. 09:43
Komentari
Podeli
Bosanskohercegovački IMTEC Solutions i japanski tehnološki brend Sharp potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji koji će omogućiti da od ove godine Sharp legalnim kanalima bude dostupan na tržištu Bosne i Hercegovine. Naime, riječ je o multifunkcionalnim printerima i kopir-uređajima ovog brenda koji će posredstvom i distribucijom kompanije IMTEC solutions biti dostupni u BiH, navodi se u saopštenju sarajevske kompanije.

IMTEC Solutions je divizija putem koje se kupcima u BiH nude i isporučuju napredna integrirana informatička rješenja za poslovne korisnike uz direktno partnerstvo sa najvećim svjetskim kompanijama, a sada se toj listi pridružio i Sharp.

Ranije je ovaj brend bio dostupan na tržištu BiH, međutim bez kvalitetne tehničke podrške i dostupnih originalnih rezervnih dijelova. Stoga su, navodi se u saopštenju, iz evropskog ureda kompanije Sharp odlučili potražiti odgovornog partnera koji bi na kvalitetan način nudili njihove proizvode u segmentu document solutions.

- Plan je vratiti povjerenje tržišta u ovaj japanski brend, te našim kupcima ponuditi uređaje visokog kvaliteta i pouzdanosti. Trenutno nudimo multifunkcionalne printere i kopir-uređaje u paketu sa potrošnim materijalom, te potrebnim rezervnim dijelovima. Također, kroz naše servisne centre obezbijedili smo punu tehničku podršku. Bitno je naglasiti i to da ovo nisu tipični MFP kopir uređaji, već uređaji koji su precizno dizajnirani za visok stepen pouzdanosti u radu, sigurnost dokumenata, izrazito visok kvalitet štampe, jednostavno rukovanje i održavanje - saopštili su iz IMTEC Solutions, divizije IMTEC Group.


Japanski Sharp nudi široku paletu proizvoda za vladine agencije, obrazovne institucije, zdravstvene ustanove, bankarski sektor, hotelijerstvo i razna komercijalna tržišta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.