NavMenu

Ozvaničen početak rada Panasonic predstavništva u Sarajevu

Izvor: Fena Utorak, 29.04.2008. 15:00
Komentari
Podeli

Panasonic, jedna od vodećih svjetskih elektroničkih kompanija, danas je u Sarajevu organizirala konferenciju "Panasonic trade Show" na kojoj je predstavila svoja posljednja tehnološka dostignuća.

Ovim događajem, gdje se okupilo oko 350 poslovnih partnera iz svijeta tehničke opreme, ujedno je ozvaničen i početak rada Panasonic predstavništva u Sarajevu.

Erdin Hastor, direktor tog predstavništva, kazao je da će njegov primarni cilj biti razvijanje mreže distributera, unapređenje marketinga proizvoda, te osiguranje kvalitetnih prezentacija novih proizvoda.

Uz TV plazme i klima-uređaje, danas su predstavljeni najnoviji autokasetofoni, fotoaparati, kamere i druga tehnika te kompanije, uključujući i tzv. bijelu tehniku. Između ostalih proizvoda, predstavljena je i 103 inchna TV plazma, druga po veličini u svijetu.

Istvan Stark, izvršni direktor Panasonica za jugoistočnu Evropu predstavljajući novitete Panasonica, ovom je prilikom kazao da će ponuda ove kompanije u BiH od sada biti potpuno harmonizirana s ponudom koju Panasonic ima u regionu jugoistočne Evrope.

Panasonic BiH je dio Panasonic Soth East Europe, zajedno s predstavništvima u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj i Mađarskoj.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.