Izvor: eKapija | Utorak, 14.02.2017.| 12:19
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Ambasador Švedske stiže u posjetu preduzeću GMP Kompani u Laktašima

Ambasador Kraljevine Švedske u BiH Anders Hagelberg posjetiće u srijedu, 15. februara, preduzeće GMP Kompani u Trnu u Laktašima, koje sa bavi proizvodnjom namještaja, saopšteno je iz Agencije za razvoj preduzeća Eda Banjaluka.

Hagelberg će razgovarati sa izvršnim direktorom preduzeća GMP Kompani Zoranom Jeličićem o pomoći Švedske pruženoj kroz projekat CREDO Krajina ovom preduzeću, kakvo je trenutno stanje poslovanja i kakvi su planovi za razvoj kompanije u narednom periodu.

Preduzeće GMP Kompani je jedno od preko 50 preduzeća iz BiH koje je u okviru projekta CREDO Krajina dobilo grant sredstva Kraljevine Švedske za saniranje posljedica poplava i jedno od preko 60 preduzeća koje je podržano kroz Razvojni fond projekta CREDO Krajina u nabavci nove opreme i jačanju konkurentnosti.

Nakon posjete preduzeću GMP Kompani, ambasador Kraljevine Švedske u BiH će posjetiti Agenciju za razvoj preduzeća Eda iz Banjaluke i razgovarati sa direktorom, Zdravkom Miovčićem, o rezultatima projekta CREDO Krajina, razvoju MSP i preduzetništva, konkurentnosti i inovacijama u preduzećima.

Projekat CREDO Krajina je implementirala Agencija za razvoj preduzeća Eda iz Banjaluke u periodu 2013 - 2016. a finansirala ga je Kraljevina Švedska.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.