NavMenu

Kompanija C.P.A. Kartonaža dizajnirala novu ambalažu za "Petit Beure" i Bimalova ulja

Izvor: Fena Petak, 18.04.2008. 09:14
Komentari
Podeli

Bosanskohercegovačka kompanija C.P.A. Kartonaža Tojšići, čija je osnovna djelatnost dizajn i izrada kartonskih ambalaža, proteklih mjeseci napravila je značajan prodor na hrvatsko tržište, sklopivši ugovore s nekoliko velikih kompanija, među kojima je i poznati proizvođač osvježavajućih napitaka "Cedevita".

Vrhunska kvaliteta tiskarskih usluga koje nudi C.P.A. Kartonaža, proizvode bosanskohercegovačkih kompanija već čini prepoznatljivim na tržištu u cijeloj regiji tako da su u prvom tromjesečju ove godine postignuti ozbiljni poslovni ugovori s tvornicom "Bimal" iz Brčkog za koju C.P.A. Kartonaža proizvodi omote za boce, te kartonske kutije za velika pakiranja.

Prošlog tjedna na tržište je lansiran i proizvod "Petit Beure" kompanije A.S. Jelah, a ambalažu potpisuje ponovno mladi tim iz C.P.A. Kartonaža. U prvim mjesecima 2008. godine C.P.A. Kartonaža uspješno se nametnula i na tržište Srbije, gdje se vode poslovni pregovori o preuzimanju izrade ambalaže za nekoliko kompanija.

Europski certifikat ISO 9001 jamac je kvalitete koju su prepoznali i mnogobrojni kupci, tako da menadžment C.P.A Kartonaža, kako bi odgovorio zahtjevima tržišta već u idućim tjednima planira novu investiciju u usavršavanje proizvodnje i povećanja kapaciteta.

Direktor ove kompanije Vildan Uščuplić kazao je kako je kvaliteta i poštovanje rokova na prvom mjestu te dodao da je zadovoljan kupac njihov imperativ, jer svi koji jednom dođu u C.P.A zasigurno dolaze ponovno.

Investicije u koje su u posljednjih godinu dana menadžeri C.P.A Kartonaža plasirali skoro četiri miliona KM pokazale su da i u Bosni i Hercegovini kvaliteta proizvoda i usluga može osigurati uspješnost poslovanja, i izvan državnih granica.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.