Izvor: eKapija | Srijeda, 25.01.2017.| 09:11
Izdvojite članak Odštampajte vijest

U BBI centru otvoren "House of Samsonite" - Balu postao generalni zastupnik svjetski poznatog brenda

Od ove godine, kompanija Balu postala je generalni zastupnik svjetski poznatog brenda SAMSONITE za BiH. Prva ekskluzivna trgovina "House of Samsonite" otvorena je u Sarajevu, u BBI shopping centru na 2. spratu.

- Vrhunski brend SAMSONITE, već više od stotinu godina, istinski je lider u proizvodnji putnih kofera, a danas to potvrđuju brojni kupci širom svijeta koji će uvijek naglasiti maksimalno zadovoljstvo korištenja i povjerenje prema brendu SAMSONITE - navode iz kompanije Balu.

Ponuda SAMSONITE asortimana uključuje širok izbor putnog i poslovnog programa, casual torbi, dječjeg programa, kožne galanterije i raznovrsne propratne accessories artikle.

Također, u ponudi kompanije Balu su i drugi vrhunski brendovi iz različitih kategorija:

AMERICAN TOURISTER - putni program
DISNEY by SAMSONITE – Disney putni i školski program za djecu
LIPAULT – francuski urbani stil za žene
ANDERSEN – kolica za kupovinu
BUTTERFLY TWISTS - baletanke
HEDGREN – casual torbice
PIQUARDO – poslovni stil

Sve navedene brendove, zainteresirani mogu pogledati na jednom mjestu - u BBI centru Sarajevu, Trg djece Sarajeva 1, 71000 Sarajevo, gdje je predstavljena kompletna ponuda i najnovija kolekcija.

Radno vrijeme je radnim danima i subotom od 9:00 do 22:00, a nedjeljom od 12:00 do 20:00 sati.

U sklopu ponude kupci će imati i uslugu servisa, sve informacije o ponudi i servisu zaintersirani mogu saznati putem telefona +387 33 205 144, e-maila info@balu.ba ili Facebook stranici HouseofSamsonite-Sarajevo.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.