NavMenu

Tri dobitnika PRO PR nagrade iz BiH

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 23.01.2017. 15:30
Komentari
Podeli
(Foto: Deyan Georgiev/shutterstock.com)
Međunarodna komisija PRO PR Awards-a, koji djeluje u sklopu PRO PR konferencije, prve međunarodne konferencije za odnose s javnošću u jugoistočnoj Europi, objavila je imena ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO PR Awards.

Tako su, između ostalih, dobitnici priznanja u kategoriji PRO PR Awards iz Bosne i Hercegovine Ilarija Bašić (MITA Group), Nikolina Zeljko (Spark poslovni park), Ratko Kovačević (Uprava za indirektno oporezivanje).

Najboljom menadžericom u kategoriji PRO PR Awards Vision Manager proglašena je direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld, a pobjedu u kategoriji PRO PR Awards Vision City odnio je Grad Šibenik.

U povodu obilježavanja 15. PRO PR konferencije, utemeljeno je i priznanje PRO PR Infigo Awards koje će biti dodijeljeno uglednom bosansko-hercegovačkom komunikacijskom stručnjaku Ekremu Dupanoviću.


Priznanja su utemeljena 2012. povodom obilježavanja desete godišnjice konferencije, a namijenjena su pojedincima koji su na osobit način doprinijeli razvoju i afirmaciji struke odnosa s javnošću. Ove godine, nagrađen je 21 komunikacijski stručnjak iz regije i svijeta dok su preostale tri nagrade u kategorijama Vision Manager, Vision City i PRO PR Infigo Award pripale pojedincima koji su prepoznali važnost i moć komunikacija u postizanju željenih poslovnih ciljeva.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.