Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 23.01.2017.| 15:30
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Tri dobitnika PRO PR nagrade iz BiH

(Foto: Deyan Georgiev/shutterstock.com)
Međunarodna komisija PRO PR Awards-a, koji djeluje u sklopu PRO PR konferencije, prve međunarodne konferencije za odnose s javnošću u jugoistočnoj Europi, objavila je imena ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO PR Awards.

Tako su, između ostalih, dobitnici priznanja u kategoriji PRO PR Awards iz Bosne i Hercegovine Ilarija Bašić (MITA Group), Nikolina Zeljko (Spark poslovni park), Ratko Kovačević (Uprava za indirektno oporezivanje).

Najboljom menadžericom u kategoriji PRO PR Awards Vision Manager proglašena je direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld, a pobjedu u kategoriji PRO PR Awards Vision City odnio je Grad Šibenik.

U povodu obilježavanja 15. PRO PR konferencije, utemeljeno je i priznanje PRO PR Infigo Awards koje će biti dodijeljeno uglednom bosansko-hercegovačkom komunikacijskom stručnjaku Ekremu Dupanoviću.

Priznanja su utemeljena 2012. povodom obilježavanja desete godišnjice konferencije, a namijenjena su pojedincima koji su na osobit način doprinijeli razvoju i afirmaciji struke odnosa s javnošću. Ove godine, nagrađen je 21 komunikacijski stručnjak iz regije i svijeta dok su preostale tri nagrade u kategorijama Vision Manager, Vision City i PRO PR Infigo Award pripale pojedincima koji su prepoznali važnost i moć komunikacija u postizanju željenih poslovnih ciljeva.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.