NavMenu

Crazy Cars karavan širom gradova BiH: Izvrsna zabava za sve one željne vrhunskog adrenalina

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 14.04.2008. 12:58
Komentari
Podeli

U periodu od aprila do juna ove godine, jedan od najvećih auto motor karavana, organizuje turneju po gradovima Bosne i Hercegovine u kojem će posjetiti Tuzlu (19.-23.04.), Zenicu (26.-29.04.), Sarajevo (03.-13.05.), Vitez (16.-19.05.), Banja Luku (22.-26.05.) i Mostar (29.05.-02.06).

Crazy Cars karavan, čija tradicija datira od davne 1920. godine, posjeduje dugogodišnje iskustvo u izvođenju showa sa:

  • automobilima koji uključuju slalom vožnje s okretanjem za 180°, vožnju automobilom na dva točka, taxi vožnju za hrabre posjetitelje, vožnju moguću sa svim serijskim automobilima,
  • motorima sa vožnjom na tri, odnosno četiri točka, te zadnjem i prednjem kotaču, kao i skokovima, vožnji bez ruku na zadnjem točku i okretanju na zadnjem točku,
  • specijalnim motorima na kojima se atrakcija sastoji od vožnje motorom na sajli od 30 metara,
  • Car crash u kojem kaskader sa visine od 50 metara izvodi skok sa automobilom, te simulacije frontalnog sudara sa pirotehničkim efektima (eksplozija).

Big Foot Show uključuje izložbu i vožnju s velikim monster jeepovima (Chevrolet, Dodge…) teškim od tri do sedam tona i s motorima do 900 konjskih snaga.

Ovaj veliki auto moto karavan, čiji je generalni medijski pokrovitelj NTV Hayat, izuzetno je atraktivan događaj koji će zasigurno privući pažnju svih onih koji su željni mirisa zapaljenih guma i vjetra u leđima.

Sve predstave radnim danom počinju u 17.30 sati dok su vikendom planirane dvije predstave u 13 i 17.30 sati, saopćeno je iz Agencije Colloseum.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.