NavMenu

Bumseop Lee novi regionalni direktor kompanije LG za centralnu i istočnu Evropu

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 16.01.2017. 14:10
Komentari
Podeli
Bumseop LeeBumseop Lee
Bumseop Lee postavljen je za novog regionalnog predsjednika kompanije LG Electronics (LG) za region centralne i istočne Evrope, sa predstavništvom u Budimpešti.

U saopštenju ove firme navodi se da će novi regionalni predsjednik koordinisati aktivnosti ove kompanije u deset zemalja, koje uključuju Srbiju, Mađarsku, Sloveniju, Rumuniju, Bugarsku, Hrvatsku, Albaniju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Prije nego što je stupio na novu poziciju, Bumseop Lee bio je predsjednik predstavništva kompanije LG u Rumuniji, dok je prije toga iskustvo sticao radeći u podružnicama u Istočnoj Evropi, Sjevernoj Americi, te u zemljama članicama Zajednice nezavisnih država, kao i u regionu Bliskog istoka i Azije.

Vizija novog regionalnog predsjednika jeste jačanje liderske pozicije kompanije LG na tržištima centralne i istočne Evrope njegovanjem lokalnih talenata i timskim radom, te predstavljanjem i uvođenjem tehnoloških inovacija. Kada je riječ o inovativnim proizvodima, važno je spomenuti niz savremenih uređaja nedavno predstavljenih na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike(CES) 2017, koji su kompaniji donijeli 21 CES nagradu.

- Izuzetno sam odlučan u namjeri da podignem stručnost zaposlenih na viši nivo, kako bismo bili dosljedni u osnaživanju brenda i, na kraju, bili prihvaćeni kao najbolja kompanija u regionu. Vjerujem da će naše vodeće inovacije, kao i proizvodi iz premium Signeture linije, uključujući OLED televizore i Twin Wash mašine za pranje veša, te Ultrastrech Monitor Signage, UltraWide monitore, ali i Multi V 5 sistemi za klimatizaciju doprinijeti postizanju ovog cilja - rekao je Bumseop Lee.


Svoje slobodno vrijeme Lee provodi baveći se sportom – preferira tenis i stoni tenis ili putujući, kada koristi svaki trenutak za uživanje u prirodi. Na poziciji regionalnog predsjednika do početka ove godine bio je Youngnam Roh, koji je nakon usjpešne saradnje sa predstavništvom u Mađarskoj izabran za direktora predstavništva kompanije LG Home Appliance & Air Solution u Indiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.