NavMenu

BH Pošta primila 11 tona pošiljki iz Kine

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 16.01.2017. 12:15
Komentari
Podeli
(Foto: cybrain/shutterstock.com)
BH Pošta je obavijestila korisnike i javnost da je ovih dana prispjela izrazito velika količina pošiljka iz Kine koja je strukturom uglavnom vezana za narudžbe putem interneta, prenijelo je Oslobođenje.

Radi se o velikom broju pošiljaka sa otisnutim poštanskim žigom sa datumom iz oktobra i novembra 2016. godine, te se procjenjuje oko 90% ukupne količine prispjelih pošiljaka sa kašnjenjem u prispjeću u Bosnu i Hercegovinu.

- Evidentno je da su prispjeli zaključci sa poštanskim pošiljkama koji glase za područje dostave u Bosni i Hercegovini zadržani u tranzitnim državama ili aerodromima, a JP BH Pošta Sarajevo kao odredišni operator ne može uticati na odabir rute transporta poštanskih zaključaka u prispjeću. Ovim putem JP BH Pošta Sarajevo obaviještava da čini maksimalne napore da poštanske pošiljake koje su prispjele sa kašnjenjem budu što prije obrađene i otpremljene na uručenje korisnicima - rečeno je iz ovog preduzeća.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.