NavMenu

Raspisan konkurs za direktore 10 šumskih gazdinstava u RS

Izvor: Glas Srpske Nedjelja, 15.01.2017. 20:08
Komentari
Podeli

(Foto: Kletr/shutterstock.com)
Javno preduzeće Šume RS raspisalo je u petak (13. januar 2017.) konkurs za izbor direktora deset šumskih gazdinstava (ŠG).

Nove direktore dobiće ŠG Gradiška, Doboj, Ribnik i Prijedor, te Treskavica iz Trnova, Zelengora iz Kalinovika i Botin iz Nevesinja. Nove direktore trebalo bi da dobiju i ŠG Sjemeć iz Rogatice, Romanija sa Sokoca i Vučevica iz Čajniča.

Rok za podnošenje prijava kandidata je 15 dana, a neblagovremene i nepotpune prijave neće biti razmatrane.

Sa svim kandidatima koji uđu u uži izbor biće obavljeni intervjui, a čelnike šumskih gazdinstava imenovaće direktor Šuma RS na mandatni period od četiri godine.

U Šumama RS naveli su da je konkurs raspisan, jer su u šest šumskih gazdinstava direktori u statusu v.d, dok u četiri čelnicima mandat ističe 14. i 15. februara ove godine.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Tehnički remont Bratunac planira da razvije softver za dronove

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) planira da razvije softverske algoritme koji se koriste za upravljanje dronovima. Dronovi koji se koriste u vojne svrhe su ovih dana nakratko dospjeli u fokus javnosti nakon što je ministar odbrane u Savjetu ministara BiH Zukan Helez izjavio da će namjenska industrija u BiH proizvoditi dronove "samoubice". Direktor TRB-a iz Bratunca Slaven Ristić, komentarišući Helezovu izjavu, rekao je da

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.