NavMenu

U Mostaru otvoren Telecom centar BH Telecoma

Izvor: Fena Četvrtak, 03.04.2008. 14:22
Komentari
Podeli

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić i predsjednik Gradskog vijeća Mostara Murat Ćorić otvorili su danas Telecom centar BH Telecoma, prvi ovakav centar u gradu na Neretvi.

U ovom centru građani će moći dobiti potrebne informacije o svim uslugama koje pruža BH Telecom, kako mobilne tako i fiksne telefonije, kao i zasnovati pretplatnički odnos, kupiti telefonske aparate, pakete i bonove za mobilnu telefoniju.

Centar je otvoren u Splitskoj ulici u zapadnom dijelu grada, što je po riječima generalnog direktora BH Telecoma Nedžada Rešidbegovića, još jedan znak da je zaživjelo jedinstveno bh. tržište na kojem se vodi fer borba za svakog korisnika.

Ovo je ukupno sedmi Telecom centar BH Telecoma, a iz te tvrtke najavljuju da će u skoroj budućnosti slični centri biti otvoreni u svim bh. gradovima s više od 10,000 stanovnika.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.