NavMenu

U Sarajevu svečano otvoren Super Konzum Ložionička

Izvor: eKapija Petak, 23.12.2016. 09:03
Komentari
Podeli
Super Konzum u Ložioničkoj u Sarajevu, prodavnica koja pruža jedinstveno i interaktivno iskustvo kupovine, sinoć (22. decembar 2016.) je svečano otvorena, prenosi portal Klix.

Veliki izbor proizvoda, ekskluzivan asortiman, unaprijeđeni odjeli, tehnološke inovacije i posebno dizajniran prostor, samo su neki od noviteta koji kupce očekuju u preuređenoj prodavnici, na mjestu nekadašnjeg Family Centra.

- S ponosom otvaramo jednu od najmodernijih prodavnica koju smo kreirali prema potrebama naših vjernih kupaca, u kojoj svaki odjel donosi ugodnu domaćinsku atmosferu uz više od 35.000 proizvoda. Vjerujemo da će naši kupci biti zadovoljni trgovinom uređenom prema svjetskim standardima, prilagođenu modernom konceptu kupovine. U prilog tome ide i činjenica da su naše prodavnice, ove razine, u Zagrebu i Ljubljani, prema IGD uvrštene na top listu 15 najboljih prodavnica u svijetu. Uvjereni smo da je Super Konzum Ložionička nastavak te uspješne priče - istakao je Tomislav Bagić, direktor Konzuma BiH.


Upravo zbog toga u Konzumu su aplicirana pametna kolica i samouslužne kase, zahvaljujući kojima kupci mogu provjeriti cijene proizvoda i u svakom momentu očitati sadržaj korpe i ukupnu vrijednost za plaćanje, a po završetku kupovine izvršiti automatsku naplatu kupljenih proizvoda na blagajni.

Super Konzum Ložionička u ponudi će imati i svjetski priznate brendove koji ranije nisu postojali na bosanskohercegovačkom tržištu, navodi Klix.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.