NavMenu

Karlos Tevez postao najplaćeniji fudbaler u istoriji

Izvor: Nezavisne novine Ponedjeljak, 19.12.2016. 14:49
Komentari
Podeli
Argentinski fudbaler Karlos Tevez u suzama se oprostio od Boke Juniors u posljednjem svom meču u pobjedi nad Kolonom 4:1, pošto karijeru nastavlja u Kini.

Tevez je dva minuta prije kraja, prilikom izmjene dobio ovacije Bombonjere, a pojedini navijači uletjeli su na teren i poklonili mu se, poslije čega 32-godišnji napadač nije mogao da sakrije emocije.

Tevez napušta matičnu Boku nezadovoljan finansijskim stanjem u klubu, dok će u novom timu, Šangaj Šenhui, zaraditi 80 mil USD za dvije sezone.

On će na taj način nadmašiti dva najbolja igrača današnjice Kristijana Ronalda i Lionela Mesija i postati najplaćeniji fudbaler u istoriji fudbala.


Tevez je u svom drugom mandatu u voljenom klubu bio 18 mjeseci, a tokom karijere igrao je za Korintijans, Vest Hem, Juventus i klubove iz Mančestera Junajted i Siti.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.