NavMenu

Otvaranje ski sezone na Bjelašnici 24. decembra

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 19.12.2016. 14:36
Komentari
Podeli
Bjelašnica (Foto: Photoanto/shutterstock)Bjelašnica
Proteklog vikenda na Bjelašnici je uživao veliki broj posjetilaca. Kako je kazao Suad Jusić iz preduzeća ZOI '84 u funkciji je bio lift bx, kao i dio spust staze i spojna staza.

U narednim danima uposlenici ski centra će raditi na osnježavanju dodatnih kapaciteta kako bi se u što skorije vrijeme pustili i dodatni kapaciteti, kako na Bjelašnici tako i na Igmanu.

- Otvaranje ski sezone planirano je za 24. decembar, s tim što program počinje noć prije, 23. decembra, u večernjim satima gdje će sve posjetioce zabavljati poznati DJ-evi James Zabiela, Beatshakers, Marko Nastić i Nikola Vemić – istakao je Jusić.

Zvanično otvorenje je u subotu u 11 sati u Solazur areni na Babinom dolu, a u večernjim satima bit će upriličen organiziran nastup grupe S.A.R.S.

- Ovaj događaj bit će pravi spektakl i planirano je najbolje otvaranje zimske sezone u posljednjih 25 godina. Osim muzičkog programa, na dan otvaranja bit će upriličeni sadržaji za posjetioce od 7 do 77 godina, tako da će svi moći pronaći nešto za sebe – kazao je Jusić.


S obzirom na to da su u rad pušteni samo dijelovi kapaciteta ski centra do zvaničnog početka sezone i do puštanja svih kapaciteta u funkciju, cijena dnevne karte je 20 KM.

Nakon zvaničnog otvorenja svih kapaciteta, cijena dnevne karte radnim danom za odrasle će biti 30 KM, dok će vikendom ista karta koštati 35 KM, prenosi Faktor.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.