Izvor: eKapija | Utorak, 06.12.2016.| 08:11
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Druga Business Leadership konferencija 9. marta 2017.

(Foto: Santiago Cornejo/shutterstock.com)
Nakon velikog uspjeha prve Business Leadership konferencije, koja je govorila o liderstvu kao jednoj od najvažnijih poslovnih vještina 21. stoljeća, sa više od 200 učesnika i 8 izvrsnih govornika iz Bosne i Hercegovine, regije i svijeta, u ponedjeljak (5. decembar 2016.) je najavljena i druga po redu Business Leadership konferencija koja će se održati 9. marta 2017. godine, prenio je Faktor.

Na drugoj Business Leadership konferenciji, očekuje se više od 250 vlasnika, direktora i executive managera najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini.

Konferencija pod naslovom "Izazvovi liderstva" je zamišljena kao jednodnevni događaj, namijenjen svima koji se bave biznisom u kompanijama i institucijama.

U fokusu će biti intelektualna i društvena interakcija kao pokretač ključnih poslovnih procesa.

Konferenciju organiziraju In Academy Sarajevo, vodeći ponuđač na tržištu poslovne edukacije u BiH, InStore magazin, regionalni mjesečni magazin o proizvodima široke potrošnje i kompanija Altermedia. Generalni partner druge po redu Business Leadership konferencije je kompanija LRC BiS, koja je ujedno i najveći poslovni subjekt u Bosni i Hercegovini za praćenje bonitetne pouzdanosti kompanija.

Potpisivanju ugovora sa generalnim partnerom prisustvovali su Rešid Muratović, programski direktor Business Leadership konferencije koji je istakao važnost konferencije za razvoj poslovanja u Bosni i Hercegovini, Adnan Hrenovica, generalni direktor LRC BiS i Tomislav Cvitanušić, najveći promotor leadershipa i motivator, prenio je Faktor.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.