Izvor: eKapija | Četvrtak, 01.12.2016.| 10:33
Izdvojite članak Odštampajte vijest

U Banjaluci otvoren Super Konzum Borik - Kupcima na raspolaganju prva pametna šoping kolica

U Banjaluci je u srijedu (30. novembar 2016.) svečano otvoren preuređeni Super Konzum Borik, koji predstavlja primjer modernog koncepta kupovine, saopšteno je iz kompanije Konzum BiH.

Investicija u ovaj trgovinski centar iznosi više od 2,5 mil KM, a u ponudi je više od 35.000 artikala i 5.000 inovacija.

- Vrijedno smo radili nekoliko mjeseci na preuređenju interijera i stvaranju posebnog doživljaja kupovine - stotine radnika je bilo uključeno u taj proces. Nekoliko vrhunskih arhitekata s ljubavlju je predano radilo da ovaj prostor pretvore u ukras Banjaluke. Naša preuređena prodavnica pruža brojne novitete, a što je najvažnije povećali smo i broj zaposlenih sa 74 na 130, te proširili asortiman proizvoda na policama - istakao je Tomislav Bagić, direktor Konzuma BiH.

Kupci u Boriku će po prvi put u Bosni i Hercegovini moći koristiti pametna šoping kolica na kojima mogu vidjeti trenutne akcijske ponude, pronaći lokaciju svakog željenog artikla, provjeriti cijene proizvoda i u svakom momentu mogu očitati sadržaj korpe i ukupnu vrijednost za plaćanje.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.