NavMenu

Ski centri otvaraju vrata sredinom decembra - Na Kozari čekaju prvi snijeg za otvaranje sezone

Izvor: Glas Srpske Subota, 26.11.2016. 09:44
Komentari
Podeli
(Foto: Photoanto /shutterstock)
Planinski centri u RS već su spremni za prve turiste, kojima će vrata otvoriti sredinom decembra, do kada očekuju da će zahladnjeti i pasti snijeg.

Zimska turistička sezona na Jahorini zvanično počinje 17. decembra, a tim povodom Olimpijski centar Jahorina, u saradnji sa Turističkom organizacijom Istočno Sarajevo, organizuje od 16. do 18. decembra manifestaciju "Ski opening Jahorina 2016/17".

- Na dan otvaranja sezone grupa Galija će zabavljati posjetioce na lokalitetu Poljice, a toga dana biće i besplatne vožnje šestosjedom za sve skijaše, bordere i ljubitelje panoramske vožnje žičarom - rekli su iz Olimpijskog centra Jahorina.

Istakli su da će nakon koncerta posjetioci imati priliku da uživaju u gastro degustacijama i zabavama koje će prirediti jahorinski hoteli. Ulaz će biti slobodan.


Ljubitelji zimskih sportova koji ove godine planiraju da uživaju u čarima Bjelašnice već sada imaju priliku da kupe sezonske ski-karte po akcijskim cijenama koje sa popustom koštaju 315 KM, dok puna cijena iznosi 390 KM.

U Planinskom skijaškom društvu Ljubijski rudar iz Prijedora kažu da su spremni za prve skijaše, ali zvaničnu sezonu neće otvarati dok ne padne snijeg.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.