NavMenu

Biljana Marković nova direktorica banjalučkog Hemofarma

Izvor: eKapija Petak, 11.11.2016. 12:12
Komentari
Podeli
Biljana MarkovićBiljana Marković
Skupština akcionara kompanije Hemofarm Banjaluka imenovala je u petak (10. novembar 2016) Biljanu Marković za novog direktora, umjesto dosadašnjeg Aleksandra Veselinovića koji, nakon deset godina provedenih u Banjaluci, odlazi na poziciju senior direktora Upravljanja operacijama u Hemofarm Grupi.

- Hemofarm je posvećen unapređenju cjelokupnog zdravstvenog sistema i društva u cjelini. Obezbjeđivanje kvalitetnih i dostupnih lijekova, odnos prema zaposlenim i društvenoj zajednici, te praćenje standarda u farmaciji ostaće prioritet u našem radu - rekla je Marković, koja je posljednjih deset godina obavljala dužnost rukovodioca Službe finansija, računovodstva i kontrolinga u banjalučkom Hemofarmu.


Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci, ovlašćeni je sudski vještak ekonomske struke i licencirani ekonomski procjenitelj za kapital privrednih društava.

Fabrika lijekova u Banjaluci puštena je u rad 2003. godine i po tehnološkim rješenjima, jedna od najsavremenijih fabrika na ovom dijelu Balkana. Od 2006. Hemofarm je član njemačke STADA Grupe, jedne od najvećih generičkih farmaceutskih kompanija u Njemačkoj.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.