NavMenu

Autoputevi RS i kineski Sinohydro potpisali ugovor za igradnju autoputa Banjaluka-Mliništa

Izvor: Indikator Nedjelja, 06.11.2016. 09:20
Komentari
Podeli
(Foto: autoputevirs.com)
Direktor Javnog preduzeća Autoputevi Republike Srpske Dušan Topić i potpredsjednik kineske kompanije Power China – Sinohydro za Evroaziju Jang Fan potpisali su u subotu (5. novembar 2016.) komercijalni ugovor za izgradnju autoputa na pravcu od Banje Luke do Miliništa.

Pomenuti ugovor parafiran je ranije, uz saglasnost Vlade Republike Srpske, a juče je potpisan na marginama Petog samita šefova vlada zemalja centralne i istočne Evrope i Kine, poznat i kao Samit "16+1", a koji se 5. i 6. novembra održao u Rigi, glavnom gradu Latvije, saopćeno je iz Autoputeva Republike Srpske.


Potpisivanju ugovora prisustvovali su zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Mirko Šarović, koji je i koordinator za saradnju BiH i Kine, kao i potpredsjednik Power China-Sinohydro za međunarodne poslove Sjung Lisjin.











Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.