NavMenu

Volvo navigacija: Prenosni navigator Garmin nüvi® 760 sa ažurariranim paketom AdriaROUTE 2.0 dostupan u svim prodajno servisnim Volvo centrima

Izvor: eKapija Srijeda, 05.03.2008. 16:11
Komentari
Podeli

Tražite najbrži put? Omiljeni restoran? Najbližu benzinsku pumpu? Volvo navigacijski sistem vas vodi cijelim putem! Uz potpuno integrisani RTI sistem, vozači Volva sada mogu odabrati i novi prenosni navigator Garmin nüvi® 760, izrađen u retro stilu, sa ažuriranim paketom AdriaROUTE 2.0 koji donosi još preciznije i još opširnije cestovne karte za Hrvatsku i zemlje regije.

Ultra tanak, jednostavan za upotrebu i sigurno pričvršćen za Volvo uz pomoć držača, navigator nüvi® 760 sa širokim displayem posljednje je dostignuće tehnologije koje nudi vrhunske mogućnosti navigacije, zabavu i putne alate. Kuda god pošli, vozači Volva sada mogu ukloniti brigu iz vožnje.

Novi prenosni navigator dolazi s potpuno učitanim detaljnim mapama Evrope, na 24 tekstualna i 29 govornih jezika. Širok i jasan display osjetljiv na dodir omogućava sigurnu i jednostavnu navigaciju, planiranje puta, obavljanje hands-free poziva pa čak i više od same navigacije. Posjeduje integrisanu hands-free Bluetooth® tehnologiju i ugrađene mikrofon i zvučnik, MP3 uređaj, sistem zaključavanja u slučaju krađe, pretvarač valuta, kalkulator, FM radio uređaj i mnoge druge opcije. Sve to može se praktično koristiti i izvan automobila.

Ažurirani paket AdriaROUTE dobro će poslužiti svim putnicima koji često putuju po Hrvatskoj te zemljama regije. Opširnije, preciznije i detaljnije karte sada obuhvaćaju:

Hrvatsku – 6820 naselja, od toga 453 naselja pokrivena s imenima ulica i 212 naselja s kućnim brojevima

Sloveniju – sva naselja (5865) pokrivena s imenima ulica i kućnim brojevima

Bosnu i Hercegovinu – 54 naselja pokrivena s imenima ulica te Banja Luku s kućnim brojevima

Makedoniju – detaljna putna mreža te 6 najvećih naselja sa imenima ulica (Skopje, Strumica, Bitola, Prilep, Kočani i Ohrid)

Srbiju i Crnu Goru: osnovni putni pravci, mape većih naselja

Prenosni navigator nuvi 760 s ažuriranim paketom AdriaROUTE dostupan je u slijedećim prodajnim i servisnim Volvo centrima:

F-Autocentar SA, Džemala Bijedića 174a, Sarajevo / www.f-ac.ba

AutoNuić, Bišće Polje bb, Mostar / www.autonuic.ba

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.