NavMenu

Predstavljeni projekti dječijih tematskih parkova na sarajevskoj Malti

Izvor: eKapija Petak, 14.10.2016. 09:24
Komentari
Podeli
(Foto: novosarajevo.ba)
Idejni projekti tematskih parkova u ulici Envera Šehovića na području mjesne zajednice Malta juče su predstavljeni u općini Novo Sarajevo. Projektnu dokumentaciju radila je firma Pro-dom iz Sarajeva

Izrađena su tri idejna rješenja za tri tematska parka, koja su prezentovana u avgustu, te je po jedno rješenje odabrano od strane Savjeta mjesne zajednice. Uskoro se očekuje izrada i izvedbenih projekata.

Parkovi su tematski podijeljeni prema uzrastu i specifičnostima korisnika kojima su namijenjeni i to igralište namijenjeno za djecu od 3 godine, sa biciklističkim stazama po obodu igrališta, igralište namijenjeno za djecu sa posebnim potrebama i fitnes park namijenjen za djecu stariju od 6 godina i za odrasle, sa biciklističkim stazama po obodu igrališta.


Svako od ova tri igrališta ima površinu po 2.000 m2.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Zdravstvo

Zdravstveni turizam cvjeta u BiH, ljekari savjetuju oprez

Za razliku od administracije koja za vrijeme praznika slobodne dane provodi s obitelji, privatni liječnici, stomatolozi, kozmetičari, frizeri u BiH imaju pune ruke posla, i to ponajviše zahvaljujući dijaspori. Tako već početkom prvih proljetnih praznika, u vrijeme Uskrsa i Bajrama, mnogi bh. građani koji žive u inozemstvu će se sami ili s obitelji uputiti na tjedan dva u svoju matičnu domovinu ne samo kako bi posjetili rodbinu, već

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.