NavMenu

Mega Stil iz Donjeg Vakufa planira izvoz namještaja u Njemačku

Izvor: eKapija Utorak, 11.10.2016. 15:04
Komentari
Podeli
(Foto: Tom Tom/shutterstock.com)
Firma za proizvodnju tapaciranog namještaja Mega Stil iz Donjeg Vakufa uskoro bi mogla izvoziti u Njemačku, rekao je za Faktor direktor te firme Sulejman Magrdžija.

Firma Mega Stil iz Donjeg Vakufa uspješno posluje već 12 godina, a osnovna djelatnost joj je proizvodnja tapaciranog namještaja. U ponudi imaju više od 30 proizvoda tapaciranog namještaja, od ugaonih garnitura, trosjeda, dvosjeda, fotelja, ležajeva i drugog namještaja.

- Firma zapošljava osam radnika, a cjelokupna prodaja ide na domaće tržište. Međutim, postoje određeni kontakti u Njemačkoj, sa kojima ćemo se uvezati, kako bi namještaj izvozili u tu zemlju - rekao je Magrdžija.


Zahvaljujući pomoći Vlade Srednjobosanskog kantona prvi put su učestvovali na sajmu ZEPS, a na Mostarskom sajmu privrede su dobili zlatnu medalju za kvalitet i dizajn.

U njihovim finalnim proizvodima domaće drvo je zastupljeno 90%, piše Faktor.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.