NavMenu

Mostarski NSoft ušao u Deloitte takmičenje za 50 najbrže rastućih preduzeća srednje Evrope

Izvor: eKapija Utorak, 11.10.2016. 15:51
Komentari
Podeli
(Foto: everything possible/shutterstock.com)
NSoft iz Mostara se uspješno plasirao na Deloitteovo takmičenje 50 najbrže rastućih preduzeća srednje Evrope. The Deloitte Central Europe Technology Fast 50 već 17 godina zaredom rangira 50 najbrže rastućih tehnoloških poduzeća u regiji na osnovu rasta prihoda u periodu od četiri godine (2012-2015.), prenosi Manager.

Za pristup ovom natječaju NSoft je trebalo da ispuni sljedeće kriterije:

1. Razvijati tehnološki orijentiran proizvod ili uslugu koji pridonosi značajnom dijelu poslovnih prihoda tvrtke.

2. Dodijeliti značajan dio prihoda istraživanju i razvoju tehnologija.

3. Imati operativne prihode od najmanje 50.000 EUR u svakoj od protekle četiri godine. Tečajne liste temelje se na godišnjem prosjeku dobijenom od strane središnje banke.

4. Poslovati najmanje četiri godine.

5. Vlasnička struktura isključuje većinsko vlasništvo podružnica strateških subjekata.

6. Sjedište mora biti u jednoj od sljedećih zemalja Srednje Evrope: Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka, Estonija, Mađarska, Kosovo, Latvija, Litva, Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Poljska, Rumunjska, Srbija, Slovačka, Slovenija.


Priča o uspjehu NSofta nije produkt puke sreće, jer se tu nalazi osam godina iskustva. Od razvojnog odjela sa samo dva zaposlenika NSoft je postao kompanija sa 150 zaposlenih, prenio je Manager.

NSoft se bavi izradom softverskih rješenja namijenjenih priređivačima igara na sreću i sportskim kladionicama. Njihov portfolio čine virtualne igre, sportsko klađenje, klađenje uživo, slotovi, te kasino igre i lutrije. Jedinstven pristup klijentima i kreativna softverska rješenja uvrstili su NSoft na listu najboljih svjetskih proizvođača inovativnih proizvoda razvijenih isključivo za industriju igara na sreću.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.