NavMenu

Zavod dr Miroslav Zotović dobio novi parking

Izvor: Glas Srpske Subota, 01.10.2016. 10:20
Komentari
Podeli

(Foto: redstone/shutterstock.com)
Novi parking sa 152 mjesta za putnička vozila i četiri za autobuse kod Zavoda za ortopediju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Miroslav Zotović svečano je otvoren u petak, 30. septembra. Tako su gužve na trotoaru i saobraćajnici kod centralnog ulaza u ovu zdravstvenu ustanovu postale prošlost.

Direktor Zavoda Dr Miroslav Zotović dr Goran Talić rekao je da dnevno imaju hiljadu pacijenata koji prođu kroz Zavod.

- Do sada je veliki problem bilo parkiranje. Zahvalni smo Gradskoj upravi i ministarstvima poljoprivrede i prostornog uređenja, građevinarstva i ekologije Republike Srpske na uloženom trudu i realizaciji ovog za nas izuzetno značajnog projekta - izjavio je Talić.

Novi parking je izgrađen u tri nivoa, međusobno razdvojena zelenilom. Stavljanjem u funkciju ovog parkinga riješen je dugogodišnji problem s parkiranjem u blizini Zavoda Dr Miroslav Zotović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Energija, Energija, Industrija, Industrija

Kineski gigant TBEA International Engineering zainteresovan za energetske projekte u RS, prioritet obnova distributivne mreže

​Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je u utorak u Banjaluci sa predstavnicima kineske kompanije TBEA International Engineering. U pitanju je kompanija koja se pretežno bavi rekonstrukcijom i razvojem distributivne i prenosne mreže, a osim toga realizuju i projekte u oblasti obnovljivih izvora energije, skladištenja energije, eksploatacije uglja i izgradnje termoelektrana. Na sastanku je razmatran

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.