NavMenu

Počinje nova sezona košarkaške ABA lige

Izvor: Klix Četvrtak, 29.09.2016. 11:52
Komentari
Podeli
(Foto: Torsak Thammachote/shutterstock.com)
Nova sezona regionalne košarkaške ABA lige počinje večeras utakmicama prvog kola između Cedevite i Budućnosti, te Mega Leksa i Olimpije.

Boje Bosne i Hercegovine branit će aktuelni prvak, Igokea iz Aleksandrovca, koju u nedjelju očekuje duel na domaćem terenu protiv Cibone.

Branilac titule regionalnog prvaka Crvena zvezda sutra će igrati protiv MZT-a iz Skoplja, a istog dana sastaju se Zadar i FMP.

U subotu su na rasporedu mečevi između slovenačke Krke i makedonskog Karpoš Sokolija, te Mornara i Partizana.


Raspored utakmica prvog kola:- četvrtak, 29. septembra: Cedevita - Budućnost (19.00) Mega Leks - Olimpija (21.00)- petak, 30. septembra: Crvena zvezda - MZT (19.00) Zadar - FMP (21.00) - subota, 1. oktobra: Krka - Karpoš Sololi (17.00) Mornar - Partizan (19.00) - nedjelja, 2. oktobra: Igokea - Cibona (17.00).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.