NavMenu

Na sajmu turizma i zdravlja u Banjaluci 100 izlagača

Izvor: Capital Petak, 23.09.2016. 11:18
Komentari
Podeli

(Foto: Adriano Castelli/shutterstock.com)
Treći međunarodni Sajam turizma i zdravlja 2016 koji se odžava u organizaciji Turističke organizacije grada Banjaluka (TOBL) otvoren je juče (22. septembra) u Sportskoj dvorani Borik i trajaće do subote.

Na sajmu će se predstaviti turistički promoteri iz BiH i regiona, te izlagači iz raznih oblasti medicine, ekologije i organske hrane.

- Na sajmu će se predstaviti oko 100 izlagača i nadamo se da će posjeta biti dobra - rekao je Ostoja Barašin, direktor TOBL-a.

On je pozvao sve građane da posjete sajam jer će biti interesantan i istakao da je ovo prilika da se upoznaju sa destinacijama za sljedeću sezonu i preporukama zdravog života.

Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke, rekao je da još treba uložiti u turističku privredu te da postoji dobra organizovanost i planovi za razvoj turizma.

Otvaranju sajma prisustvovali su brojni gosti i zvaničici. Ulaz za sve posjetioce sajma je besplatan, a radno vrijeme od 11 do 19 časova.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.