NavMenu

Jedinstvena prilika za testere softvera - Prva regionalna konferencija namjenjena test-inženjerima 13. i 14. oktobra u Ljubljani

Izvor: eKapija Četvrtak, 15.09.2016. 11:24
Komentari
Podeli
Prva konferencija zajednice testera pod nazivom DevOps and Testing biće održana 13. i 14. oktobra u Cankarevom domu u Ljubljani, najavila je kompanija Comtrade.

Konferencija DevOps and Testing će predstaviti jedinstvenu priliku za osobe koje rade u oblasti softver testiranja, softver bezbijednosti i softver kvaliteta, da razmjene mišljenja, da predstave svoje projekte i da ostanu u toku sa posljednjim dostignućima u oblasti.

Očekuje se da će ovaj dvodnevni događaj privući više od 200 test inženjera, test lidera, direktora za kontrolu kvaliteta i drugih kjučnih stručnjaka date sfere iz Jadranske regije, DACH zemalja (Njemačka, Austrija i Švajcarska), Irske i Velike Britanije.

Konferencija DevOps and Testing će pokriti širok spektar tema, uključujući agilne metode u testiranju, DevOps, automatizovano testiranje, obezbijeđenje kvalitete i bezbjednosti. Razni stručnjaci će zauzeti pozornicu da podijele svoja iskustva i znanja iz ove oblasti, diskutuju o posljednjim inovacijama i trendovima i vode naprijed zajednicu testera.

Nikola ŠoparNikola Šopar
- Svrha DevOps-a je razbijanje barijera između Dev, Test i Ops grupa kroz automatizaciju. U mom govoru ću obratiti pažnju na izazove kontinuiranog testiranja i integrisanja automatskog testiranja u okviru DevOps - rekla je Joan Wrabitz, CTO Quali-a, koja će se pridružiti govornicima.

Potvrđeni govornici su Colin Obrien, šef odjeljenja obezbijeđenja kvaliteta i kontrole promjena u Ryanair Labs, Finn Lorber, stručnjak za kvalitet u Thougtworks i Milan Gabor, osnivač i CEO u Viris.


- Svrha konferencije DevOps and Testing je da se pruži cjenjeni pogled na dinamički svijet IT testiranja. Sakupljajući raznoliku grupu delegata, događaj će dati naglasak na najbolje prakse u ovoj oblasti, u isto vrijeme dozvoljavajući učesnicima da rašire poslovne kontakte i sklope nova partnerstva - rekao je Nikola Šopar, direktor odjeljenja za kontrolu u beogradskoj kompaniji Comtrade.

Na konferenciji će biti održan okrugli sto Kako da se obezbijedi dobar kvalitet u projektima digitalne transformacije, što će dati višim tehničkim upravnicima šansu da se sastanu i da govore o aktuelnim temama, izazovima, strategijama i mogućnostima. Konferencija će pružiti priliku delegatima da diskutuju na zajedničkom događaju u Club CD.

Registracija za DevOps i Testing konferenciju otvorena, a za više informacija posjetite zvanični sajt www.questforquality.eu.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Finansije, IT, Telekomunikacije

Neuspjeh velike njemačke investicije u BiH - Emka Bosnia u brojnim problemima

Kompanija Emka Bosnia najveća je firma u Goraždu i jedna od najvažnijih njemačkih investicija u Bosni i Hercegovini. No, dok investicije iz Njemačke u BiH uglavnom nižu uspjehe i predstavljaju primjer dobrog odnosa prema radnicima, ova kompanija u posljednje vrijeme ide malo drugačijim putem. Naime, firma je prošle godine poslovala s gubitkom od preko 9 mil KM, piše BiznisInfo.ba. Firma je imala ukupne prihode od oko 80 mil KM, što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.