NavMenu

OHR pokreće internet stranicu za građane BiH

Izvor: Fena Subota, 16.02.2008. 12:59
Komentari
Podeli

Ured visokog predstavnika i specijalnog predstavnika EU danas je pokrenuo internet stranicu www.reci.ba i natječaj za najbolju sliku, saopćeno je iz OHR-a.

Internet stranica www.reci.ba omogućava građanima da se informiraju o tijeku kampanje i iznesu svoja viđenja i konkretne prijedloge. Komentari mogu biti u obliku teksta ili video snimka.

Građani se putem Interneta također mogu prijaviti na jednu od 16 javnih rasprava koje će biti održana širom BiH.

Tema konkursa za najbolju sliku je "Bosna i Hercegovina i Evropska unija". Slike trebaju prenijeti jedinstvenu i upečatljivu poruku ili izražaj o prednostima članstva Bosne i Hercegovine u Evropskoj uniji.

Autor prvoplasiranog rada će osvojiti 999 KM. Za drugo i treće osvojeno mjesto autori će dobiti 666 KM i 333 KM. Najbolje slike će biti štampane na plakatima, brošurama i drugim promotivnim materijalima EUSR-a. Krajnji rok za učešće je 15. april 2008. godine. Pravo učešća imaju svi građani BiH.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.