NavMenu

Predstavljena turistička ponuda RS u Beogradu

Izvor: RTRS Nedjelja, 11.09.2016. 12:01
Komentari
Podeli

U okviru manifestacije Dani Srpske u Srbiji predstavljena je turistička privreda Srpske, na štandu Republike Srpske koji je postavljen na početku najprometnije Knez Mihailove ulice u Beogradu.

Turistička ponuda koju su predstavili Bijeljina, Trebinje, Bileća i Višegrad izazvala je veliko interesovanje Beograđana.

Gosti iz Srbije najčešće se odlučuju za posjetu banjama, planinama i drugim turističkim manifestacijama. A o ponudi dosta saznaju upravo na Danima Srpske u Srbiji.

- Drinu doživljavamo kao povezivanje, a ne razdvajanje i činimo sve da ono što u Srpskoj imamo da kažemo građanima Srbije - rekao je Predrag Gluhaković, ministar trgovine i turizma Republike Srpske.

Direktorka Turističke organizacije Srpske Nada Јovanović, istakla je da u posljednje četiri godine od kad se održavaju Dani Srpske u Srbiji, ova organizacija svake godine bilježi rast dolazaka i broja noćenja upravo turista iz Srbije.

Za Beograđane je izveden kulturno-umjetnički program, predstavljena gastronomija Srpske i njene turističke destinacije.

Manifestacija Dani Srpske u Srbiji na kojoj se predstavlja privreda, kultura i turizam osim Beograda biće organizovana i u 14 gradova Srbije sa 23 programa i 43 izvođenja.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.