NavMenu

Kineski privrednici stižu u Teslić 13. septembra

Izvor: Nezavisne novine Ponedjeljak, 05.09.2016. 08:30
Komentari
Podeli
(Foto: Image Team/shutterstock.com)
Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Teslić Dragan Bogdanić razgovarao je juče sa predstavnicima Asocijacije kineskih privrednika u Srbiji o privrednim potencijalima ove lokalne zajednice.

Dogovoreno je da kineski privrednici 13. septembra zvanično posjete opštinu Teslić, kada će im biti prezentovani privredni potencijali ove opštine kako bi bila ostvarena što bolja saradnja i razmotrena mogućnost ulaganja.

Kineske privrednike na jučerašnjem sastanku predvodili su predsjednik Asocijacije kineskih privrednika Srbije Guo Ksijao i zamjenik predjednika Asocijacije za Evropu Song Jang, kao i zastupnik kineske kompanije za prozivodnju medicinske opreme Mindray za Srbiju Jovan Reganović.


Prilikom posjete kineski privrednici uručili su dva medicinska aparata za potrebe Zdravstveno-turističkog centra Banja Vrućica, saopšteno je iz teslićkog odbora SNSD-a.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Finansije

Lidl BH ponovo povećao kapital, sada je već riječ o velikom iznosu

Njemačka kompanija, odnosno njena ispostava u Bosni i Hercegovini – Lidl BH ponovo je povećala kapital. Osnivački kapital kompanije registrovane u Sarajevu sada iznosi 284,5 mil KM, odnosno preko četvrtine milijarde maraka, piše BiznisInfo.ba. Podsjećanja radi, kompanija se uveliko sprema za početak rada na našem tržištu. U izgradnji je nekoliko objekata, a proces zapošljavanja je u punom zamahu. Prema informacijama BiznisInfo.ba,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.