NavMenu

Danas otvoren Telecom centar Bugojno

Izvor: Fena Ponedjeljak, 04.02.2008. 15:51
Komentari
Podeli

Načelnik Općine Bugojno Hasan Ajkunić i generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović danas su otvorili Telecom centar Bugojno BH Telecoma.

Za građane Bugojna i okolnih mjesta otvaranje ovog centra će značiti mnogo veću dostupnost svih usluga BH Telecoma od dosadašnje.

Naime, postojeća dva šalterska mjesta BH Telecoma u objektu BH Pošte su svakodnevno bila opterećena potrebama građana Bugojna za uslugama BH Telecoma i nisu mogla zadovoljiti njihove zahtjeve.

Generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović je naglasio da će u ovoj godini na području Srednjobosanskog kantona biti otvorena uz Centar u Bugojnu još tri telekom centra, te da će u ovoj godini BH Telecom imati čak 24 telekom centra širom Bosne i Hercegovine, a toliko ih je za otvaranje planirano i naredne, 2009. godine.

Građanima zainteresiranim za usluge BH Telecoma u novom Telecom centru će biti omogućena kupovina fiksnih i mobilnih priključaka BH Line i BH Mobile mreže, fiksnih i mobilnih telefonskih aparata, Internet priključaka i usluga, Ultra Plus i Ultra Start paketa, Ultra kartica i svih ostalih servisa i usluga fiksne, mobilne i paketske mreže, te ostalih usluga i proizvoda iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana BH Telecoma.

Ovaj centar će građanima Bugojna i okolnih mjesta pružati i usluge naplate, tako da će u ovom centru oni moći i platiti i svoje BH Telecom račune, kao i dobiti, po potrebi, duplikate svojih računa.

Kao i ovaj centar, i ostali telekom centri BH Telecoma od 1.februara 2008., pružaju usluge naplate pretplatnicima sa područja njihovih nadležnih regionalnih direkcija.

Telecom centar Bugojno se nalazi u samom centru grada, u ulici Sultan Ahmedova bb, prostran je i moderno uređen.

U sklopu ovog centra će se prostor od 64 m2 koristiti za usluživanju korisnika.

Izvođenje radova na adaptaciji Telecom centra Bugojno je počelo oktobra 2007.godine. Izvođač radova na adaptaciji je bila firma "Merkez Oil" d.o.o. Novi Travnik, koja je u roku od 75 dana uspjela kvalitetno završiti građevinske i radove na opremanju prostora.

Vođenje projekta, koordinaciju i nadzor su uradili zaposlenici BH Telecoma uz svakodnevne radne zadatke.

Novi Telekom centar Bugojno svečano je otvoren prisustvu brojnih zvaničnika sa područja Srednjobosanskog kantona, općina Bugojno, Travnik i Donji Vakuf, menadžmenta BH Telecoma d.d. Sarajevo, te brojnih gostiju, saopćio je BH Telecom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Derventa umjesto Prnjavora - Njemački div pokreće proizvodnju početkom naredne godine, u planu zapošljavanje do 1.000 ljudi

Njemačka kompanija Mubea, jedan od svjetskih lidera u proizvodnji komponenti za automobilsku industriju, priprema pokretanje proizvodnje u Bosni i Hercegovini, tačnije u Derventi. Ovu informaciju je ekskluzivno za BiznisInfo.ba potvrdio Christian Carius, direktor korporativnog razvoja i poslova s vladom u ovom njemačkom gigantu. Podsjećanja radi, riječ o je kompaniji za koju se ranije govorilo da će otvoriti proizvodni pogon u Prnjavoru.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.