Izvor: eKapija | Petak, 12.08.2016.| 12:04
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Ivan Rakić izabran za rukovodećeg partnera u kompaniji EY za BiH, Srbiju i Crnu Goru

Ivan Rakić
Kompanija EY (ranije Ernst&Young), svjetski lider u pružanju revizorsko-konsultantskih usluga, postavila je Ivana Rakića na mjesto novog rukovodećeg partnera kompanije na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ivan Rakić će tako zamijeniti Stivena Fiša (Stephen Fish), koji je u posljednjih šest godina bio na ovoj poziciji, a koji će nastaviti svoju dalju karijeru u okviru kompanije kao jedan od partnera odjeljenja revizije i povezanih usluga, kao i 'Independence' lider na nivou regiona Centralne i Jugoistočne Evrope.

Sa svojih 15 godina radnog iskustva, Ivan Rakić na novo radno mjesto stupa donoseći bogato iskustvo u rukovođenju i operativnom upravljanju poreskim odjeljenjem kompanije EY. Diplomirao je na pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a cjelokupno profesionalno iskustvo je stekao, kako razvijajući odjeljenje poreskog savjetovanja kompanije EY, tako i kao lider projekta EY Preduzetnik godine koji sada ulazi u petu godinu uspješnog sprovođenja.

- U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, primarni imperativ za kompaniju EY jeste da ostane siguran partner svojim klijentima i da doprinosi poslovnoj zajednici pružajući usluge izuzetnog kvaliteta. U saradnji sa postojećim i novim klijentima, širićemo svoje poslovanje i koristiti prilike za pružanje novih, inovativnih usluga. Izuzetna mi je čast da, u godini kada kompanija EY ulazi u dvadesetu godinu uspješnog poslovanja u Srbiji, imam priliku da dam doprinos u daljem razvoju poslovanja kompanije. Radujem se što ću voditi tim od dvije stotine sjanih profesionalaca i učiniću sve da kompanija EY unaprijedi poziciju na tržištu u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnog Gori kroz pružanje usluge izuzetnog kvaliteta koje će omogućiti našim klijentima da efikasnije razvijaju svoje biznise - izjavio je Ivan Rakić.

Rakić će svoju novu poziciju obavljati iz Beograda, a vodiće poslovanje revizorsko-konsultantske kompanije EY na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.