NavMenu

Novi rekord u noćenjima u Banji Vrućici

Izvor: Capital Četvrtak, 04.08.2016. 08:32
Komentari
Podeli
(Foto: Rajko Karišić)
Generalni direktor Zdravstveno-turističkog centra Banja Vrućica Aleksandar Radošević rekao je da je u centru u prvoj polovini ove godine ostvareno više od 103.000 noćenja, što je za 8% više u odnosu na isti period prošle godine i rekord u novijoj istoriji ovog turističkog centra.

- Dodatno raduje činjenica da se povećao broj stranih turista u ukupnom broju i sada iznosi 43% - istakao je Radošević.

On je pojasnio da u periodu jula i avgusta vlada veliko interesovanje za ljetne velnes aranžmane u centru, ali i za zdravstvene programe, tako da je ovo period kada u individualnim posjetama dnevno boravi oko 700 gostiju.

Prema njegovim riječima, za boravak u Banji Vrućici ovih dana traži se mjesto više, a gosti imaju samo riječi hvale za ovaj turistički biser Republike Srpske.


- Najviše ih oduševljava sama organizacija rada, ljubazno osoblje i širok spektar usluga koje mogu dobiti na jednom mjestu. Zahvajujući tome u Banji Vrućici nastavljen je trend rasta posjećenosti i u ljetnim mjesecima - naveo je Radošević u saopštenju iz Zdravstveno-turističkog centra Banja Vrućica.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.