NavMenu

Swisslion Industrija alata iz Trebinja zabilježila pad prihoda i dobiti

Izvor: Indikator Četvrtak, 28.07.2016. 08:38
Komentari
Podeli
(Foto: Marko Tomicic/shutterstock)
Preduzeće Swisslion industrija alata iz Trebinja ostvarilo je u prvom polugodištu neto dobit od 62.000 KM, nakon što je u istom periodu prošle godine poslovalo s viškom od 237.000 KM, izvještava Indikator.ba na osnovu finansijskog izvještaja kompanije objavljenog na Banjalučkoj berzi.

Preduzeće je ostvarilo ukupne prihode od 7,18 mil KM, što je manje nego godinu ranije kada su ukupni prihodi iznosili 9,19 mil KM.

Ukupni rashodi bili su 7,12 mil, KM i takođe su manji nego godinu ranije kada su iznosili 8,92 mil KM.

Swisslion industrija alata iz Trebinja zapošljavala je u prvih pola godina prosječno 505 radnika, što je 109 radnika manje nego u prvom polugodištu 2015. godine.


Swisslion Group d.o.o. Novi Sad vlasnik je 64,3% akcija u Swisslion industriji alata a.d. Trebinje, PREF a.d. Banjaluka posjeduje 9,89%, ZIF VIB fond 7,06%, Fond za restituciju RS 4,94%, itd.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.