NavMenu

FK Borac u avgustu dobija pomoćni teren - Prijave za izvođače radova do 25. jula

Izvor: Nezavisne novine Utorak, 12.07.2016. 11:45
Komentari
Podeli
(Foto: Bplanet/shutterstock.com)
Fudbaleri Borca uskoro bi mogli dobiti pomoćni teren pošto je konačno raspisan konkurs za izgradnju i sada se čekaju ponude izvođača radova koji do 25. jula imaju rok za prijavu.

Ako sve bude prema očekivanjima radovi bi mogli početi sredinom avgusta, dok prođe žalbeni rok.

U Službenom glasniku BiH objavljeno je da se traži izvođač radova koji će ponuditi najnižu cijenu za "nabavku i postavljanje vještačke trave na privremenom pomoćnom fudbalskom terenu uz Gradski stadion".

Za ovaj projekat Borac je ranije konkurisao i dobio 185.000 KM od Evropske fudbalske federacije (UEFA), dok je ostatak novca - 370.000 KM obezbijedio grad Banjaluka. Tako bi sve generacije "crveno-plavih" konačno mogle dobiti teren na kojem bi bez problema mogle da se spremaju za utakmice. Ovo je već duže vrijeme bio jedan od gorućih problema kluba.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.