Izvor: eKapija | Petak, 27.05.2016.| 10:06
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Rokenrol čudo u prirodi - Cjelodnevni koncert na banjalučkom Banj brdu 28. maja

(Foto: Ints Vikmanis/shutterstock.com)
Banjalučane ovog vikenda očekuje pravo malo rokenrol čudo u prirodi, jer će u subotu, 28. maja na Banj brdu (Šehitlucima) moći da prisustvuju cjelodnevnom koncertu, koji organizuje "Pley Team" uz podršku kompanije "Molson Cors".

Ime ovog događaja "Budi dio prirode, slušaj domaće" jasno ukazuje na očuvanje prirode i domaće scene, a na njemu će učestvovati grupe: "Balkan Express", "Alexandria", "Sopot", "Brutal protest", "Tupas mene", "Shanghai Street Fight" i "Lady D". Za humor su zaduženi momci iz "AKT Alija Sirotanović", a DJ Filip će puštati muziku na after partiju.

Osim svirke biće organizovan i fitnes program za djecu i odrasle.

Oni koji budu htjeli da posjete ova događaj a nemaju dovoljno kondicije da se pješke popnu do spomenika na Banj brdu, imat će besplatan prevoz autobusom. Prva besplatna vožnja kreće u 11:30 od gradske pošte u centru grada do restorana "Novak". Nakon toga istom linijom autobus će kretati na svaki sat vremena.

Organizator koncerta "Play Team" poručuje da ovim svojstvenim događajem želi poslati poruku da svi trebamo čuvati prirodu, razvijati lokalnu zajednicu, promovisati zdrave stilove živote i podržati domaću muzičku scenu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.