Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 24.12.2007.| 12:08
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Deloitte među vodećim tvrtkama za porezno savjetovanje

Lokalne podružnice revizorsko-konzultantske tvrtke Deloitte u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji, Japanu, Rusiji, Njemačkoj, te nizu drugih zemalja, svrstane su u najvišu kategoriju pružatelja usluga poslovnog savjetovanja prema klasifikaciji časopisa International Tax Review.

Ovogodišnji pregled tvrtki koje pružaju usluge poreznog savjetovanja "World Tax 2008" uvrstio je Deloitteove Odjele za porezno savjetovanje u najvišu kategoriju u čak 80 posto lokacija na svijetu. Usporedo s kategoriziranjem kompanija, časopis je objavio i listu "vodećih pojedinaca", u koju je uvršteno čak 138 Deloitteovih stručnjaka za porezno savjetovanje.

International Tax Review sastavio je ovogodišnje liste na temelju intervjua sa stručnjacima za porezno savjetovanje u 48 država diljem svijeta. Intervjuima su obuhvaćeni direktori i menadžeri za porezno savjetovanje te odabrani porezni savjetnici. Tvrtke koje su se našle na najvišem rangu pokazale su da posjeduju najkvalitetnije resurse, najviše iskustva i najširi opseg ekspertize. Među vodeće pojedince časopis je svrstao priznate stručnjake u svom području, pri čemu je najviši rang bio rezerviran isključivo za stručnjake iz kompanija koje su lideri na tržištu, saopćeno je iz ove kompanije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.