NavMenu

"Booking.com" otvorio kancelarije u Dubrovniku i Splitu

Izvor: seebiz.eu Srijeda, 25.05.2016. 10:07
Komentari
Podeli
"Booking.com", jedan od vodećih svjetskih sistema za rezervaciju hotela , otvorio je stalne kancelarije u Splitu i Dubrovniku, saopštila je u utorak ta kompanija.

Regionalni menadžer "Booking.com"-a Goran Pleše ističe kako su bili zadovoljni radom sezonskih kancelarija u Splitu i Dubrovniku, koje su bile zaslužni i za razvoj posla u tom dijelu Hrvatske. Uzlazna putanja, prema njegovim riječima, vidljiva je i u pogledu povećanja broja njihovih partnera, ali i rastuće potražnje za smještajnim objektima, kojih danas na tim područjima ima oko 21.000.

Osim što će biti korisno za partnere u Hrvatskoj, otvaranje kancelarije u Dubrovniku povoljno će da utiče i na poslovanje u susjednoj Crnoj Gori, navodi se u saopštenju.


Kako ističu iz "Booking.com"-a, splitska i dubrovačka regija uživaju status jednih od najatraktivnijih destinacija u Hrvatskoj, ali i Evropi.

"Booking.com" ukupno zapošljava više od 11.000 ljudi u oko 180 kancelarija širom svijeta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.