NavMenu

Licitacija AD "Romanija" odgođena jer nije bilo kupaca

Izvor: biznis.ba Petak, 21.12.2007. 08:38
Komentari
Podeli

Licitacija Drvne industrije AD "Romanija" Sokolac sa početnom cijenom 5.600.000 KM, koja je bila zakazana za jučer (20. decembra 2007. godine), nije održana jer nije bilo zainteresovanih kupaca. Odbor povjerilaca zaključio je da naredna, sedma licitacija bude održana 10. januara 2008. godine pod istim uslovima.

Prodaje se fabrički krug AD "Romanija", te zemljište i fabrike sa primarnom i finalnom preradom drveta i Tvornica iverastih ploča.

AD "Romanija" isplatila je obaveze iz višeg isplatnog reda za 452 zaposlena radnika tako da je uplaćeno po šest plata ili 1.332 KM po radniku.

Zavodu za zapošljavanje za nezaposlene radnike Drvne industrije isplaćeno je 65.000 KM doprinosa, a Fondu PIO 936.000 KM za sve nezaposlene radnike za povezivanje radnog staža.

Dug firme prema povjeriocima iznosi 12 miliona KM - i to "Šumarstvu" 3.307.000 KM, Poreskoj upravi 1.177.000 KM, Elektrodistribuciji 682.000 KM.

Stečajni postupak u firmi pokrenut je 13. aprila 2006. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.