Izvor: eKapija | Utorak, 18.12.2007.| 12:12
Izdvojite članak Odštampajte vijest

VIATOR: Jedinstvena prilika - popust na HEI (Hotel Express International) karticu 20%

(Foto: b)

ISKORISTITE OVU JEDINSTVENU PRILIKU: POPUST NA HEI KARTICU 20%

Ovim putem predstavljamo Vam vrlo raširen svjetski sistem ušteda na hotelskom smještaju, koji mogu koristiti i građani BiH, kada se nađu u inostranstvu, bilo privatno, bilo poslovno.

TRAVEL KLUB HEI (Hotel Express International) sa sjedištem u Norveškoj, svojim članovima omogućava popust od 50 %, od iznosa hotelskog računa za spavanje. Ovakvih hotela, koji su međusobnim ugovorom sa ovom kompanijom namijenili ove popuste za članove Travel Kluba, ima preko 4.000 u svijetu, od 3 do 5 zvjezdica, u preko 140 zemalja širom svijeta, uključujući i BiH.

Članstvo se dokazuje autorizovanom GOLD KARTICOM, čiji je eksluzivni distributer UNIONKOMERC d.d. Sarajevo.

Hotel Express zlatna kartica izdaje se na ime i prezime, košta 150 EUR-a + PDV, a članarina vrijedi godinu dana. Korisnici imaju pravo na besplatnu uslugu rezervacije Svaki korisnik dobije hotelski imenik s popisom svih hotela, ali se isto tako na web stranici www.hot-ex.ba mogu jednistavno pronaći svi hoteli i samostalno provjeriti raspoloživost hotela za tražene destinacije.

Upotreba ove kartice je vrlo jednostavna, dovoljno je da se na recepciji hotela pokaže kartica, naravno uz uslov da je soba prethodno rezervisana, i da gostu pripada popust od navedenih 50 %, na ukupni račun za spavanje. Korištenje popusta nije ograničeno brojem noćenja tokom cijele godine, koliko traje članstvo.

Član dobija sve potrebne podatke o hotelima, adrese, kontakte, raspoloživost usluga itd.... UNIONKOMERC će članovima pomoći oko rezervacije smještaja, besplatno.

Popust je moguće koristiti i za porodična putovanja, za jednu sobu ili apartman, dovoljno je da jedna osoba posjeduje karticu da bi svi ostvarili popust.

Iskoristite ovu jednistvenu priliku i iskoristite popust na HEI karticu od 20%. Akcija traje do 31. januara 2008.

I još: na www.hot-ex.com možete proučiti i sve dodatne pogodnosti, pod izbornikom `extra benefits`, koje se odnose na cijeli svijet, odnosno specifičnu zemlju u koju putujete kao što su: popusti na Rent-a-car usluge, boarding passes, osiguranja, ulaznice za muzeje te mnoge ostale...

Nemojte ih propustiti.

www.hot-ex.ba

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.