NavMenu

VIATOR: Jedinstvena prilika - popust na HEI (Hotel Express International) karticu 20%

Izvor: eKapija Utorak, 18.12.2007. 12:12
Komentari
Podeli

ISKORISTITE OVU JEDINSTVENU PRILIKU: POPUST NA HEI KARTICU 20%

Ovim putem predstavljamo Vam vrlo raširen svjetski sistem ušteda na hotelskom smještaju, koji mogu koristiti i građani BiH, kada se nađu u inostranstvu, bilo privatno, bilo poslovno.

TRAVEL KLUB HEI (Hotel Express International) sa sjedištem u Norveškoj, svojim članovima omogućava popust od 50 %, od iznosa hotelskog računa za spavanje. Ovakvih hotela, koji su međusobnim ugovorom sa ovom kompanijom namijenili ove popuste za članove Travel Kluba, ima preko 4.000 u svijetu, od 3 do 5 zvjezdica, u preko 140 zemalja širom svijeta, uključujući i BiH.

Članstvo se dokazuje autorizovanom GOLD KARTICOM, čiji je eksluzivni distributer UNIONKOMERC d.d. Sarajevo.

Hotel Express zlatna kartica izdaje se na ime i prezime, košta 150 EUR-a + PDV, a članarina vrijedi godinu dana. Korisnici imaju pravo na besplatnu uslugu rezervacije Svaki korisnik dobije hotelski imenik s popisom svih hotela, ali se isto tako na web stranici www.hot-ex.ba mogu jednistavno pronaći svi hoteli i samostalno provjeriti raspoloživost hotela za tražene destinacije.

Upotreba ove kartice je vrlo jednostavna, dovoljno je da se na recepciji hotela pokaže kartica, naravno uz uslov da je soba prethodno rezervisana, i da gostu pripada popust od navedenih 50 %, na ukupni račun za spavanje. Korištenje popusta nije ograničeno brojem noćenja tokom cijele godine, koliko traje članstvo.

Član dobija sve potrebne podatke o hotelima, adrese, kontakte, raspoloživost usluga itd.... UNIONKOMERC će članovima pomoći oko rezervacije smještaja, besplatno.

Popust je moguće koristiti i za porodična putovanja, za jednu sobu ili apartman, dovoljno je da jedna osoba posjeduje karticu da bi svi ostvarili popust.

Iskoristite ovu jednistvenu priliku i iskoristite popust na HEI karticu od 20%. Akcija traje do 31. januara 2008.

I još: na www.hot-ex.com možete proučiti i sve dodatne pogodnosti, pod izbornikom `extra benefits`, koje se odnose na cijeli svijet, odnosno specifičnu zemlju u koju putujete kao što su: popusti na Rent-a-car usluge, boarding passes, osiguranja, ulaznice za muzeje te mnoge ostale...

Nemojte ih propustiti.

www.hot-ex.ba

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.