NavMenu

Kompaniji "Vitinka" zlatna medalja za kvalitet vode - "Vivia" na sajmu u Novom Sadu

Izvor: Nezavisne novine Subota, 14.05.2016. 09:25
Komentari
Podeli

U Novom Sadu je dan uoči otvaranja 83. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Novosadski sajam kao domaćin ove najveće sajamske manifestacije u regionu, uručio prve nagrade za ovogodišnje učesnike.

U kategoriji "Voda i osvježavajućih bezalkoholnih pića" zlatnu medalju za kvalitet voda u konkurenciji cijelog regiona, dobila je kompanija "Vitinka" za brend "Vivia", čistu, zdravu i prirodnu vodu. Obraćajući se prisutnima, direktor marketinga kompanije "Vitinka" Mirko Savić je nakon preuzimanja nagrade istakao da dijeli radost i zadovoljstvo što je "Vitinka", prvi put ove godine dio ovog velikog međunarodnog sajma i što će svi posjetioci koji ovih dana dođu u Novi Sad moći i da na štandu ove kompanije probaju i upoznaju se sa "Vitinkinim" proizvodima.

- Posebnu radost dijelimo zbog činjenice da je prirodna izvorska voda "Vivia" dobitnik zlatne medalje Novosadskog sajma u kategoriji robnih grupa "Vode i osježavajuća bezalkoholna pića". Kvalitet naših proizvoda upravo se i potvrđuje kroz ovakve nagrade i veliko povjerenje koje nam potrošači ukazuju. Svi naši proizvodi u prošloj godini zablistali su u novom, savremenom ruhu, koje će nadamo se i ovdje u Novom Sadu osvojiti simpatije stanovnika Srbije i svih vaših gostiju - rekao je Savić u obraćanju medijima i izlagačima u Novom Sadu.

Nastavak trenda rasta kompanije "Vitinka", upravo je, i ulazak i širenje i na tržište Srbije i poslovna vizija širenja u regionu, kako su istakli čelnici kompanije "Vitinka", za ovu firmu jedan je od vodećih prioriteta u ovoj i narednim godinama.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.