NavMenu

Balkanski kongres stomatologa od 12. do 15. maja u Banjaluci

Izvor: Glas Srpske Srijeda, 11.05.2016. 13:08
Komentari
Podeli
(Foto: Vadim Martynenko/shutterstock.com)
Balkanski kongres stomatologa (BaSS) okupiće sutra u Banjaluci oko 1.000 stručnjaka iz oblasti stomatologije.

Predsjednik Udruženja privatnih doktora stomatologije RS i predsjednik Organizacionog komiteta dr Savo Kostadinović ističe da će Kongres trajati tri dana, te da će učesnici imati priliku da čuju iskustva eminentnih svjetskih stručnjaka iz ove oblasti.

- Na Kongres je prijavljeno više od 500 radova iz oblasti stomatologije, a prezentovaćemo njih 460, kroz postere i oralne prezentacije - rekao je Kostadinović.

Predavanja i praktične prezentacije stomatologa biće održane u hotelu "Bosna" i Banskom dvoru. Nosilac organizacije je Udruženje privatnih doktora stomatologije RS, a podršku su pružili i Udruženje privatnih stomatologa FBiH, te fakulteti u Banjaluci, Foči i Sarajevu.


- Biće upriličen veći broj kurseva, a za sve učesnike iz regiona biće organizovano simultano prevođenje, s obzirom na to da je zvanični jezik Kongresa engleski - istakao je Kostadinović.

Prvi Balkanski kongres stomatologa održan je u Solunu prije 21 godinu, a svake godine održava se u drugoj zemlji članici asocijacije.


Firme:
UPDS RS UPDS RS
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.