NavMenu

Privrednici pozvani na Međunarodni balkanski ekonomski samit u Bursi 30. i 31. maja

Izvor: eKapija Srijeda, 13.04.2016. 13:38
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještena je od Ambasade Republike Turske u Sarajevu da će se Međunarodni balkanski ekonomski samit održati 30. i 31. maja 2016. godine u Bursi, saopšteno je na sajtu Komore.

U okviru događaja, u periodu od 29. do 31. maja 2016. godine, održat će se "Buyer Mission Program". Programom je predviđen brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.


Učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) ovog Programa biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Za sve učesnike vrijedi obaveza poznavanja jednog od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) i posjedovanje ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Po treći put raspisan tender za idejno rješenje brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod

Autoceste FBiH raspisale su po treći put javni poziv za izradu idejnog rješenja i studije brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod. Rok za pružanje usluga je šest mjeseci od dana dostavljanja garancije za uredno izvršenje ugovora, a cijena je ostala 350.000 KM bez PDV-a ili 409.500 sa PDV-om. Prva dva nedavno raspisana tendera su poništena, jedan zbog "dokazivi razlozi koji su izvan kontrole ugovornog organa i koji se nisu mogli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.