NavMenu

Godina dana poslovanja HT ERONET-a u Banjaluci

Izvor: Pristop BH Subota, 01.12.2007. 12:52
Komentari
Podeli

HT ERONET prezentirao novosti u svojoj ponudi i rezultate poslovanja na prostoru BiH, odnosno području Republike Srpske.

Otkada je otvoreno prije godinu dana, HT ERONET prodajno mjesto Banja Luka bilježi samo uspjehe u akviziciji korisnika. Preko 18.000 korisnika i preko 350 tvrtki na području RS koristi signal HT ERONET-a i taj broj svakim danom raste. Trenutno je zaposleno 6 zaposlenika, a planiranim otvaranjem novih prodajnih mjesta u Brčkom, Doboju i Bijeljini, korisnicima RS usluge će biti još dostupnije, a zaposlit će se i niz novih djelatnika.

Osim u Republici Srpskoj, HT ERONET planira proširiti svoju prodajnu mrežu na području cijele Bosne i Hercegovine, što je jedan od prioriteta tvrtke za sami početak sljedeće poslovne godine.

Kao zahvalu gradu Banja Luci, našim već postojećim korisnicima za ukazano povjerenje, te njihovu vjernost i kao dodatni poticaj svima ostalima da postanu korisnici HT ERONET-a, organiziran je i koncert Željka Joksimovića u dvorani Borik, 29.11.2007 u 19h. Svi građani Banja Luke pozvani su da u HT ERONET centru u Banja Luci, u ulici Nikole Pašića 25a, podignu svoju besplatnu ulaznicu za koncert uz koju smo im osigurali dodatnu pogodnost kupovine !Hej start paketa za 1KM, a na čijem im računu poklanjamo 45 KM.

Kako bi obilježio izvrsne poslovne rezultate za godinu koja je na izmaku, odnosno broj od pola milijuna korisnika, HT ERONET je organizirao i bogatu nagradnu igru „HT Eronet je za 5!“. Svi eronet i !hej korisnici (i oni koji će postati) u periodu od 19.11. do 16.12., jednostavnim slanjem SMS poruke sa tekstom „HT Eronet je za 5!“ na broj 063 555 555, sudjeluju u nagradnom izvlačenju sa bogatim nagradnim fondom, koji uključuje automobil Audi A5, 5 potrošačkih kartica Unicredit Zagrebačke banke na iznos od 5.555,00 KM, 5 mobilnih uređaja Nokia N95 i 55 utješnih, ali vrijednih promotivnih paketa. Izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre u znaku „petice“ održat će se 18.12., dok je uručenje nagrada planirano za naredni dan, u sklopu središnje novogodišnje proslave HT ERONET-a u Mostaru.

HT ERONET signalom pokriva 98% stanovništva, 83% teritorije BiH i 75% prometnica. Tržišni udio tvrtke povećao se sa 17 na 20% u prvih devet mjeseci ove godine, a rast prihoda iznosi čak 27% u odnosu na isto vrijeme prošle godine.

Trenutno su u radu 152 bazne stanice HT ERONET-a u Republici Srpskoj, a do kraja godine planira se pustiti u rad još njih 15.

U subotu, 01.12., HT ERONET kreće sa novom promotivnom akcijom „Nova ! hej igra/Dovedi novog korisnika“ namjenjenoj novim i postojećim i budućim prepaid korisnicima. Ova zabavna, ali i nadasve isplativa igrica podrazumjeva da svaki !hej korisnik može dovesti do 5 novih korisnika u !hej korisničku obitelj i tako dobiti ukupno 50 KM na svoj !hej račun. Pojednostavljeno, za svakog novog korisnika kojeg !hej korisnik dovede u !hej obitelj, dobiva 10 KM, a novi korisnik dobiva 5 KM dobrodošlice, nakon čega se i on može uključiti u igru. Pogodnosti za !hej korisnike tu ne prestaju, jer i oni mogu odabrati jedan broj iz 063 mreže s kojim mogu besplatno razgovarati do 1000 minuta mjesečno.

Kako se novogodišnji blagdani približavaju, slavlje za HT ERONET korisnika je već počelo sa novogodišnjom ponudom mobilnih uređaja u izmijenjenim tarifama eronet 40 i eronet 80, te općeprihvaćenoj tarifi eronet 20. 5 vrhunskih modela mobilnih uređaja nalazi se na posebno sniženoj ponudi, pod sloganom „Dobre stvari nisu više skupe!“ i trajati će do kraja januara/siječnja 2008. Prepaid, odnosno !hej korisnici, moći će kupiti !hej start paket u HT ERONET centrima po cijeni od 5 KM za razliku od dosadašnje cijene od 33 KM. Svi kupci promotivnog !hej start paketa, osim inicijalnih 5 KM na računu, od HT ERONET-a na poklon dobivaju i dodatnih 5 KM!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.