Izvor: eKapija | Utorak, 12.04.2016.| 08:00
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Održana konferencija "Recro-Net i Rscom data security & availability day 2016"

Kompanije "Recro-Net" iz Sarajeva i "Rscom" iz Banjaluke u saradnji sa svojim poslovnim partnerima "Veritas" i "Symantec" organizovale su prosle sedmice konferenciju u Mostaru pod nazivom "Recro-Net i Rscom data security & availability day 2016".

Koncept događaja fokusiran je na inovativnim sigurnosnim rješenjima koja prate najsavremenije trendove za sigurno informatičko poslovanje, s ciljem da stručnoj publici u oblasti informacionih tehnologija približi pojedinosti proizvoda i rješenja za zaštitu poslovnih podataka, kao što su: Veritas Enterprise Vault 12, Veritas Backup Exec 15, Symantec Endpoint Suite with Email i Symantec Data Loss Prevenon (DLP).

Također, konferencije ovog tipa su planirane i u narednom periodu. Kompanije "Recro-Net" iz Sarajeva i "Rscom" iz Banjaluke sa svojim poslovnim partnerima, svjetskim tehnološkim liderima ("Cisco", IBM, "Veritas", "Symantec", "Microsoft", "Oracle", "VMware"), planiraju organiziovati specijalizovane konferencije na kojima se može saznati o aktuelnostima i novitetima iz ICT oblasti.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.