NavMenu

Rodoljub Drašković odustao od gradnje aerodroma kod Trebinja

Izvor: eKapija Utorak, 05.04.2016. 15:45
Komentari
Podeli
(Foto: Jelena Đelić)
Koncern "Swisslion" odustao je od izgradnje aerodroma kod Trebinja, navodi se u saopštenju koncerna koji prenosi portal "eTrebinje".

Razlog za odustajanje, kako se navodi u saopštenju je informacija da je Vlada RS obezbijedila investitora i da će uskoro ući u realizaciju ovog projekta.

- "Swisslion" podržava svakog investitora u Hercegovini, odnosno Trebinju, i pružaće mu maksimalnu pomoć i saradnju - navodi se u saopštenju.

"Swisslion" će nastaviti ulaganje u "Grad sunca", s tim da će te investicije biti usporene, zbog kašnjenja Opštine Trebinje na realizaciji ugovorenih investicionih obaveza, prenio je saopštenje "eTrebinje".


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj, Finansije

Jedinstveni TAG uređaj biće vezan za kreditnu karticu

Usklađivanje sistema elektronske naplate putarine na auto-putevima Srpske i Srbije korisnicima usluga znatno će olakšati plaćanje putarine.putarine Omogućiće i rasterećenje saobraćajne mreže i smanjenje gužvi. Upotreba jedinstvenog taga trebala bi da počne početkom turističke sezone, kažu u Autoputevima Srpske. - Funkcionisaće na način da funkcioniše i u Republici Srpskoj i u Srbiji, sa istim tagom će se moći prolaziti i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.