NavMenu

Grad Zvornik se zadužuje 3,1 mil KM radi realizacije više projekata

Izvor: Capital Srijeda, 30.03.2016. 11:09
Komentari
Podeli
Zvornik (Foto: opstina-zvornik.org)Zvornik
Odbornici Skupštine grada Zvornik usvojili su juče Odluku o izmjeni odluke o prihvatanju kreditnog zaduženja u iznosu od 3,1 mil KM, kojom se mijenjaju projekti u koje će neraspoređena sredstva biti investirana.

Prema Odluci o izmjenama odluke, kreditna sredstva biće realizovana u ovoj godini.

Vršilac dužnosti zamjenika gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović podsjetio je da je odluka o prihvatanju kreditnog zaduženja u iznosu od 3,1 mil KM donesena u maju prošle godine.

- U periodu od donošenja odluke do danas dio prenesenih obaveza izmiren je multilateralnom kompenzacijom, tako da je ostalo neraspoređeno 490.000 KM - rekao je Ivanović.

On je pojasnio da će ovom Odlukom o izmjenama odluke o prihvatanju kreditnog zaduženja ova sredstva biti uložena u realizaciju tri projekta – za izgradnju mosta na rijeci Sapni prema naselju Ulice u iznosu od 170.000 KM, za sufinansiranje izgradnje fiskulturne sale za Osnovnu školu u Branjevu u iznosu od 220.000 KM i za asfaltiranje gradskih ulica u iznosu od 104.000 KM.


Ivanović je naveo da izgradnju mosta na rijeci Sapni sufinansira Ambasada Italije, da će asfaltiranje ulica uslijediti nakon što se izvrši zamjena cjevovoda u okviru FIŠ projekta Svjetske banke, dok će fiskulturna sala biti građena uz pomoć Vlade Republike Srpske.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.