NavMenu

Lajonel Mesi novi globalni ambasador kompanije "Huawei"

Izvor: eKapija Petak, 18.03.2016. 11:24
Komentari
Podeli
Lionel MessiLionel Messi
"Huawei", vodeći svjetski proizvođač ICT i telekomunikacionih rješenja, predstavio je svog novog globalnog ambasadora - Lajonela Mesija.

Kako se navodi u kompanijskom saopštenju, partnerstvo s Mesijem oslikava namjeru "Huawei"-a da se kroz saradnju sa vrhunskim profesionalcima i brendovima, a sa kojima dijeli zajedničke vrijednosti, još više približi ljudima širom svijeta.

- Lionel Messi pomoći će našem brendu da ohrabri ljude širom svijeta da se fokusiraju na cilj, istraju i pomjeraju granice; da streme velikim snovima. Ovu poruku želimo da prenesemo ljudima u Evropi, Aziji i Južnoj Americi zemljama kojima je "Huawei" posebno predan. Cijenimo put koji smo morali da pređemo kako bismo došli na poziciju na kojoj se danas nalazimo, kao i svaki novi izazov kojim dokazujemo našu predanost pomjeranju granica - izjavio je Kevin Ho, predsjednik proizvodne linije "Handset Huawei Consumer BG".

"Huawei" vjeruje da je sport odličan način kojim ljudi obogaćuju svoj život i otuda predanost sportu generalno, a posebno fudbalu.

U poslednjih nekoliko godina, "Huawei" je investirao u nekoliko fudbalera među njima su klubovi "América", "Santa Fe", "Sporting Cristal", "Arsenal", "Atlético de Madrid" i "AC Milan". Neke od fudbalskih legendi koje podržava "Huawei" su Robert Lewandowski, ambasador "Huawei"-a u srednjoj i istočnoj Europi i nordijskoj regiji, kao i Alexis Sánchez, ambasador kompanije u Čileu. A sad im se pridružuje i Lajonel Mesi.


Vođen strašću za inovacijom i predanošću izvrsnosti, "Huawei" trenutno zauzima treće mjesto među proizvođačima pametnih telefona u svijetu. Vrhunske performanse i dizajn flagship modela, poput "Mate", "P" ili "G" serije, učinile su "Huawei" uređaje jednim od najomiljenijih mobilnih uređaja u kategoriji premium telefona širom svijeta. Od zvaničnog predstavljanja u novembru 2015. godine, "Huawei" je isporučio oko 3 miliona "Mate 8" uređaja korisnicima širom svijeta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.